En stor anledning – bryllupsfest!

Weddingbells

Min beste venninnes søster skal snart gifte seg! :D Det skal være et stort kirkebryllup, og som brudens søsters bestevenninne kommer jeg også til å få mer enn nok oppmerksomhet. I tillegg skal jeg hjelpe til på festen, være en altmulig-kvinne, så jeg kommer til å løpe frem og tilbake mellom gjestene hele kvelden. Og jeg som alltid mangler klær – og aldri finner akkurat det jeg vil ha!

Jeg husker noen snakket om en nettside med diverse tips og råd for stor mote… Noen som vet? Jeg fant den! Den heter storeklær.no, og de har masse god informasjon :) Som stor jente er det gull verdt å finne akkurat det antrekket jeg vil ha, så jeg kan føle meg både flott og komfortabel på den store dagen. Nå ønsker jeg bare at solen skinner på brudeparet, og at dagen blir perfekt på alle måter!

Hele opplegget får meg til å tenke på teksten til Jan Teigens «Kjærlighetsvisa» – den er så nydelig, og passer perfekt til det vakre paret :D 

Kjærlighet-Hjerte

«Når sommerdagen ligg utover landet…»

Og alle hjerter gleder seg! <3

Jeg blir jaggu meg litt sentimental her… :P