Mine første steg

Jeg er vel offisielt en blogger. Dette er helt snålt! Men jeg vet jeg blir god på dette med litt trening, for jeg gjør alltid mitt beste, og jeg elsker å lære nye ting. Læringskurven blir bratt, men jeg er forberedt til å gjøre en god innsats for at dette skal få en bra begynnelse.

Jeg er en tenker, og jeg tenker mye, på alt som finnes – og litt til! Mange ganger overrasker jeg folk med ting som de ikke engang kan skjønne at jeg har tenkt på. Jeg liker å bruke hjernen, og jeg forstår ikke hvorfor mange klager over at de er mentalt slitne etter arbeidsdagen. Når jeg kommer hjem summer det i hodet, men det er jo bare hjulene som går rundt. Hele anlegget i topplokket må jo holdes ved like og brukes hele tiden – jeg vil ikke at det skal ruste!

Jeg måtte ta en MR for et par år siden, jeg hadde hodepine hver eneste uke. Etter undersøkelsen kommenterte legen at hjernen min var usedvanlig velholdt for min alder. Jeg er bare 27, men hjernen begynner jo å forvitre etter fylte 20 år! Det er rimelig tidlig, spør du meg. Men, jeg klager ikke – min er “usedvanlig velholdt” :)

brain