solan1

Skrive om meg selv, det er fali’, det! Ja, hva kan jeg si da? Jeg liker å lese, og jeg foretrekker litt mer seriøse romaner og biografier, for det meste. Det er nå slik at jeg liker det meste innen musikk, bortsett fra skikkelig mainstream møkkamusikk. En annen ting som jeg godt kan like, er å tilbringe tid sammen med min lille vennegjeng. Vi gjør alt mulig sammen, og har så mye moro at det nesten ikke er sant! Og jeg kan jo nevne at jeg er nærmere 30 år enn 20 med mine 27 gylne bursdager trygt lagt bak meg. Dessverre bor jeg fortsatt i en slitt liten leilighet på Oslos østkant, og jeg er ikke nærmere min drøm om et år i Nepal.

 

forest1

Kanskje jeg bør røpe at jeg er en skikkelig latlus? Hvis jeg får svømme litt, enten det er i svømmehall eller utendørs, eller bare gå en deilig skogstur, så er jeg i grunnen ferdig med trimmen for denne uka. Det er for meg mye mer hensiktsmessig å krølle tærne opp i stolen under mitt elskede gamle batikkskjørt og nyte en god bok enn å løpe som en idiot langs E6. Har jeg i tillegg et vinglass ved siden av meg, har jeg nok besøk av en god kamerat. Jeg er ikke så veldig posh av meg, og tar heller en øl i lystig lag enn et glass vin sammen med boken eller i badekaret.

Jeg liker å prate, så jeg tror det blir perfekt for meg å fundere litt her i min lille blogg.

 

 

Book1